Boma Olie

Boma Olie

Amana Olie

Amana olie voor huid en haar. Ook voor de overheerlijke Moksi Alesi. Wat kan deze olie niet
SRD 75.00
In stock
SKU
Amana Olie 250 ml
AMANA OLIE kunt U googlen onder de Latijnse naam Astrocaryum aculeatum of Tucuma in het Portugees. http://rainforestchica.com/products/tucuma-oil De olie wordt van het vruchtvlees van Amana's (grote awara soort) gemaakt en stolt daarom niet Medicinale werking Het wordt gebruikt in cosmetische producten als huid en haar bevochtiger. Mix Amana olie met water om Uw kroeshaar snel en makkelijk uit te kammen Het wordt verwerkt in tonicum tegen beschadigd haar. Het blijkt een krachtige middel te zijn tegen Xeropthalmia, een oogziekte. Van Amana olie kunt U lip balm maken met puur gedestilleerde witte vaseline of bijenwax. Wilt U het niet puur voor Uw huid zetten kunt U het mixen in Uw creme of een lekkere geur olie aan toevoegen. Van Amana olie kunt U ook een home made gezicht srcub met Honing en Epson zout/Suiker of qoaker oats maken. Los van de uitwendige medicinale werking van Amana olie, kunt U ook heerlijk ermee koken en bakken w.o Moksie Alesie, Her Herie, Pannekoeken en vis bakken. Amana olie is niet zo populair als de Maripa olie in Suriname. Maar in Braziliƫ is dat het tegen deel, heel erg populair en een "must have" Ik vraag U allen om elk van de foto's door te nemen en bewust te worden van de waarde van deze natuurlijke olie die ook door Saramaccaanse vrouwen geproduceerd worden